Heksejagt – ny Køge-krimi fra Lindholm og Zornig

 

I Køge, en lille middelalderlige by fuld af smukke stokroser og mørke hemmeligheder, bliver en ung pige fundet død i en bæk Sankthansaften.

Hun bliver fundet samme sted, hvor hekse engang blev beskyldt for at fremmane djævelen, hvilket de blev brændt på bålet for.

Efterforsker Filippa Falkenberg bliver sat på sagen, hvor ingenting viser sig at være, hvad det ser ud som.

Hun møder en hel by i sorg over tragedien. Kirken er fyldt til bristepunktet til begravelsen, hvor den ulykkelige mor spiller duet for violin og cello, og holder pause der, hvor datteren skulle have spillet.

Filippa opdager dog, at ikke alle er lige kede af, at pigen er død. Pigen viser sig at have været årsag til kiv og splid, og bliver tilmed forbundet med både uforsonlige skilsmisser og dødsfald.

Filippa opdager også, at byen gemmer på århundreder gamle mørke  hemmeligheder, som ser ud til at have betydning for, hvad der udspiller sig i nutiden. Hun begynder ligefrem at spørge sig selv, om den døde pige er en engel eller djævel?

‘Heksejagt’ udkommer den 25. juli 2023 som en Mofibo Original lydbog fra streamningstjenesten Mofibo oplæst af skuespilleren Morten Thunbo, og som papirbog på Forlaget Falco den 28. august 2023.

Du har mulighed for at lytte gratis til bogen i 30 dage på Mofibo ved at bruge dette link: https://mofibo.com/dk/da/c/LZ30

 

You may also like

Leave a comment