Ny thriller: Et ubetydeligt mord

 

Du kan glemme fortiden – men hun glemmer ikke dig…

 

Tessa Højmark arbejder som efterforsker i Afdelingen for Personfarlig Kriminalitet på Teglholmen i København. Hun bliver modvilligt sat på en sag om en dræbt lastbilschauffør og forsvunden container. Det lykkes hende næsten at opklare sagen og samtidig koble den mistænkte til et henlagt, tilsyneladende ubetydeligt drab begået nogle år før. Men pludselig smuldrer det hele. Alt begynder at gå galt. Meget galt.

Det bliver kun mere kompliceret, da Tessa bliver kontaktet af Adam Forsberg fra det private sikkerhedsfirma Nordic Security Partners og amerikaneren Shepard fra US Army Criminal Investigation Command. Det viser sig, den forsvundne container tilhører det amerikanske militær og forsvandt på mystisk vis, da russiske hackere lammede et rederi.

Tessa Højmark bliver vævet stadig dybere ind i et giftigt net af kriminalitet, svig og vold, hvor hun går fra at være jæger til bytte. Trådene fører både ind til storpolitik på Christiansborg, organiseret kriminalitet i Berlin og gamle hemmeligheder i den idylliske provinsby Køge. Det går op for hende, at midt i det hele sidder den mystiske og flygtige Madam, der som en edderkop trækker i trådene, og at Tessas eneste chance for at slippe fri er at lokke fjenden frem med meget risikable metoder.

Bogen er forhåndssolgt til udgivelse i Danmark, Sverige og Finland.

Udkommer 6. april – forudbestil allerede nu og få 20 pct. rabat

Du kan forudbestille bogen hos Saxo med 20 pct. rabat frem til udgivelsesdagen. Følg blot dette link og skriv TESSA20 i rabatfeltet.

Boglancering den 6. april kl. 10:30 på Krimimessen i Horsens. Alle er velkomne. Kom og få signeret en bog og et glas at skåle med.

 

 

You may also like

Leave a comment