Reception for Dødens druer

Den 15. september udkommer vi med spændingsromanen DØDENS DRUER. Det er den første roman i en ny serie, som vi kalder ‘En Filippa Falkenberg-krimi’. Den handler blandet andet om flaske vine, som har udviklet sig til lidt af en kunstart. Vi har været så heldige at kunne trække på Danmark dygtigste vindetektiv, Mads Duus Pedersen, Rare Wine Invest, i forbindelse med vores research.

Vi kaster os nu ud i forlagenes streamningkonkurrence og udgiver romanen som en Mofibo Original på netop streamningstjenesten Mofibo, landets førende lydbogsforlag. Den bliver oplæst af skuespilleren Morten Thunbo. Over halvdelen af forlagenes omsætning kommer nu fra lydbøger, så konkurrencen om markedsandelene er benhård, hvilket direktøren for Gyldendal fornyligt har følt på den hårde måde.

Dette og om bogen og om andet fra den forunderligt foranderlige fagre forlagsverden fortæller vi lidt om over et glas eller to hos Forlaget Mofibo i Vester Farimagsgade 41 i København torsdag den 15. september mellem kl. 16 og 18. 🍷

You may also like

Leave a comment