Reception for Dødens druer på Krimimessen 2023

Så er det marts og Krimimesse, og sandelig om ikke vores kriminalroman ‘Dødens druer’ udkommer som trykt bog hos Forlaget Falco lige op til Krimimessen. ‘Dødens druer’ debuterede i september som en Mofibo Original lydbog med skuespiller Morten Thunbo som fantastisk oplæser.

Vi fejrer den trykte bogudgivelse med en reception lørdag den 25. marts på Krimimessen straks efter vi har optrådt på scenen klokken 13. Du skal være meget velkommen. Hvis du ikke har været til Krimimessen i Horsens Statsfængsel, så gør det til en weekendudflugt, det er en herlig oplevelse med bunker af skæve hjerner og gode bøger. Hvis du er fast deltager, så på herligt gensyn!

‘Dødens druer’ er første bind i en ny serie med kriminalefterforsker Filippa Falkenberg. Hun er humoristisk og skarp, kæmper lidt med vægtproblemer, livet i almindelighed og en tendens til at være lidt klodset. Filippa er godt selskab, og hun folder sig for alvor ud i næste bind, som har titlen ‘Heksejagt’, og som i øvrigt foregår i Køges skygger. ‘Heksejagt’ udkommer den 27. juli, du kan rolig glæde dig til.

Omtale af Dødens druer fra Forlaget Falco: https://www.forlagetfalco.dk/ddens-druer

Programmet for Krimimessen: https://krimimessen.dk/

Omtale af Dødens druer som Mofibo Original: https://press.mofibo.com/…/lindholm-zornig-udgiver…

 

 

You may also like

Leave a comment