Klosterkvinden er udkommet!

Klosterkvinden

Den aldrende Ernst Stauning Banefelt bliver fundet død på sin herregård i udkanten af middelalderbyen Køge. Banefelt er hovedrig, han har et erhvervsimperium, og har oprettet en fond, som støtter vacciner til børn, der skal kurere dem for dyre folkesygdomme. Det har skaffet ham fjender blandt vaccine-modstandere og antiautoritære grupper.

Banefelt bliver fundet sømmet fast til gulvet i sin kælder med bukkehorn skruet ind i kraniet, på et rødt kryds af blod, som er et symbol brugt af antiautoritære aktivister.

Efterforsker Filippa Falkenberg bliver sat på sagen. Drabet bliver en stor mediehistorie og tiltrækker vrede demonstranter og antiautoritære aktivister, som nægter at blive gjort til syndebukke. Filippa kommer i nærkontakt med et miljø, hun ikke kender til, og ikke accepterer en autoritet, som hun selv er.

Hun opdager, at Ernst Stauning Banefelt har en relation til en sær kvinde, en nonne, der er kendt som Klosterkvinden, og som døde seks måneder før Banefelt blev dræbt. Klosterkvinden viser sig at gemme på hemmeligheder, der pludselig truer Filippas eget liv som ny mor.

KLOSTERKVINDEN udkommer som en Mofibo Original lydbog, oplæst af skuespilleren Morten Thunbo, den 29. februar, 2024, og som papirbog på Forlaget Falco, den 12. marts, 2024.

You may also like

Leave a comment